Monday, April 03, 2006

 

Velfærdsreform...

Det forventes, at regeringens to hovedpunkter bliver integration, så man får flere indvandrere i arbejde, og en forhøjelse af efterløn- og pensionsalder. Jeg går ud fra med den begrundelse at der er job til dem. Men derudover lyder det godt! Jeg har intet imod at arbejde længere end til de 60 eller 65 år og gerne længere... Og glæder mig endnu mere til at få en multikulturel arbejdsplads! Sikke et spændende arbejdsmiljø og hvor ville man kunne lære meget nyt :)

Men Pia K stiller sig ikke tilfreds med at der skal fokuseres på det positive næh hun udtaler til pol.dk »Jeg forventer, at der bliver åbnet for stramninger i udlændingeloven under forhandlingerne. Det koster omkring 50 milliarder at have udlændinge i Danmark, så der må være en logisk sammenhæng«. Så glemmer vi da bare at vi har milliardstort overskud! Lad os dog endelig gøre de fattige fattigere og de rige rigere!

Jeg kunne godt tænke mig at medierne begynder at indhente begrundelser for de tal og paragrafer som DF slynger ud med korte mellemrum. Jeg forstår ikke hvordan de gang på gang kan slippe afsted med at sværte folk til uden at skulle stå til ansvar for noget som helst. Frevert sagen!

Faktum er at der er en så lille procentdel af indvandrere i første og andet led i Danmark (5%) at det at der bliver kastet etiketter som "islamisterne i Danmark","masseindvandring" og "muslimsk magtovertagelse" er bare til grin!

DF gør mig så træt med deres provensielle og fascistiske tilsvining. Der værst af alt bare er så unødvendig! DF er unødvendig!

Afskaf DF!!!!

Comments:
Well done!
[url=http://zhbjhrwh.com/ytbz/wvyz.html]My homepage[/url] | [url=http://sumacsjo.com/mfhh/bqfo.html]Cool site[/url]
 
Well done!
[url=http://zhbjhrwh.com/ytbz/wvyz.html]My homepage[/url] | [url=http://sumacsjo.com/mfhh/bqfo.html]Cool site[/url]
 
Good design!
My homepage | Please visit
 
Great work!
http://zhbjhrwh.com/ytbz/wvyz.html | http://jvrskfkk.com/kbld/bpyj.html
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?