Sunday, April 16, 2006

 

uforudsigelighed fra DF?

»Jeg imødeser flere uforudsigelige debatter i folketingssalen. Vi vil løbende vurdere, hvad regeringen svarer på de kritiske spørgsmål, og se, om de har styr på tingene, i stedet for at vi på forhånd agerer flertal for regeringen«, siger Kristian Thulesen Dahl.

Jaja borset fra at DF endelig har fjernet sit bind for øjenene og støtter ikke længere blindt VK regeringens vanvittige foreslag så betyder det jo ikke andet end at DF blot er småsure over deres taben-ansigt i Barfoed sagen!

Derfra og så til at kalde det "uforudsigelighed" er nok at gå for vidt! :)
Det her er jo blot starten på næste valg. De radikale sætter Marianne i startposition og DF forsøger sig med Pia igen. Der er blot den kæmpe forskel at Marianne faktisk har en chance mens Pia .... tja sidste gang kom der noget "pest" og nogle andre "misforståelser" og "-det var ikke mig!" i vejen og lad os nu se hvad der kommer i vejen denne gang.

Jeg er faktisk helt rolig. Pia og co er simpelthent for dumme til reelt at komme til magten. Jeg tvivler ikke på at DF vil gå tilbage til næste valg.
De folk de stemte DF og V sidste gang har indset deres fejl og vil nu rette op på deres fatale fejl før det går helt galt. Selv EU er nu begyndt at forberede skridt til en national næse til Danmark for at Muhammed-sagen gik så galt eller galt overhoved!

Næh det eneste uforudsigelige ved DF er at ved næste valg vil de være ude af folketinget!

Comments:
man kan da håbe :o) det kunne være fedt...
 
DF bider sig selv i halen lige nu hvor de har lavet en krigserklæring mod den nuværende regering og det er kun et spørgsmål om tid før det springer i luften for dem for de har glemt én ting; at de radikale, konservative og socialdemokraterne altid vil være større end DF. DF håber men nej

Ergo; DF er til grin for hvem er det lige der er interreseret i at være i regering med DF endsige i folketing? De er jo helt ude i hampen!

:)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?