Wednesday, March 01, 2006

 

Træt!

Hvor er jeg dog træt af den situation med de 12 latterlige tegninger! Der sker intet! Ingen udvikling overhovedet! Det er stadig "os/dem" lige som for 1 måned siden eller 1 år... Men det tilfredstiller ikke vores dejlige politikkere. Næh nej alligevel kører Fogh m fl rundt i fugleklatten (fugleinfluenza fri - tak! ) i et åndssvagt håb om at NU stopper div kritik af ham! eller hvad? Men hvorfor? alle målingerne er på V+DF´s side? Så hvad fanden er det lige Fogh og co frygter?
De sidste 20 år har de og andre ligesindede politikkere fået overbevist danskerne om at de 2% af Danmarks befolkning (ca.170.000) muslimer er ved at "erobre Danmark" med deres "middelalderlige idealer og forældet kultur" - faktisk har Fogh og co fået sunget den hadske sang så længe og så højt at nu hvis nogen vælger at reagerere imod hade-muslimer-sangen at så er DE lige pludselig "landskadelige" og "landsforrædddere"!

Og opposionen? Hvor fanden har den været henne? Ikke at Helle nogensinde havde en chance - en kvindelig statsministerkandidat er da også lige for meget! Næh det kan vi ikke have! Men hun kunne sgu da godt lige have markeret sig bare lidt! Evt ved at bede statsministeren forklare hvad han lige præcis mener med en borgfred hvis det ikke betyder... ja borgfred? Da Fogh og co jo har svinet hende til efterfølgende med hvor hun har været politisk!

Jeg må sige at jeg er ved at være grydeklar (salmonellafri - tak!) til at smutte. Simpelthen tage min gode uddannelse og tøj og gå.
Jeg ønsker ikke at mine fremtidige børn skal vokse op i hverken Johnny Hansens højborg eller Pias. Jeg ønsker heller ikke at mine fremtidige børn skal opleve had og racisme fordi den nuværende regering har f*cket godt og grundigt op udenrigspolitisk vis a vis koalitionspolitikken og nu den mildt sagt dårlige håndtering af tegnings-sagen.
Men ovenstående er ikke grunden til at jeg kunne blive drevet ud af mit fædreland - næh næh det er sgu alle de menige danskere der er holdt op med at kæmpe for hvad vi altid har kæmpet for - lige rettigheder for alle og plads til alle. Nu er der kun plads til nogen af os, nu er der kun rettigheder for nogen af os. Hvis VI som det danske folk ikke snart ændre strategi meget, meget hurtigt så tror jeg sgu ikke at der vil være et Danmark i fremtiden. Sådan som tingene er nu så kan det da kun være et spørgsmål om tid før alle børn og børnebørn af nazister rundt om i verden vælger at rette næsen mod den danske jord. Den ariske danske muld...
For tror nogen virkelig på at Danmark for fremtiden vil være gemt og glemt ligesom før? Ikke rigtigt vel? For altid hver gang vi tager et sted hen nær som fjern så vil vi blive spurgt til den her sag. Hver gang vi møder en fremmed så skal vi tage stilling igen og igen. For resten af vores liv og sikkert også vores børn.

Derfor er nu vi det danske folk må tage hånd om tingene sådan som de egentlig er og starte med at opføre os ordentligt. Så vil Fogh og co sgu have noget at frygte!

Comments:
Jeg tror sgu vi allesammen er ved at være trætte af de 12 tegninger.

Men du kan jo prøve at svare på følgende spørgsmål:

Hvilken minoritet har krævet/fået så meget speciel behandling som muslimer ???

Hvor meget havde du/enfoldighedslisten bavlet løs om manglende håndtering af fugleinfluenzaen hvis der kommer dødsfald i DK.??

Hvilken tidsalder udover middelalderen vil du mene æresdrab og omskæring af kvinder hører til.??? (og ja jeg ved godt at det ikke forekommer hos flertallet af muslimer - men det forekommer og det forekommer kun hos muslimer!!)

Mest af alt vil jeg gerne have dig til at retfærdiggøre at kalde alle med divergerende holdninger end dine egne for racister. Det er den største gang pladder at skære alle over en kam på denne måde - ISÆR fordi du beskylder alle andre for at generalisere muslimer.

Håber at få nogle fornuftige svar - ellers rejs for guds skyld da bare - for det ikke skal være løgn vil jeg gerne betale en enkeltbillet til Iran. Så kan du jo prædike forståelse dernede - Held og lykke siger jeg bare !!!
 
word girl..word!

og jacob..din os/dem retorik er lige til lossepladsen
 
virkelig brugbar dialog A
 
Ja, ja - lad os for én gangs skyld se Kirle svare på de spørgsmål, som hun bliver stillet.
 
"næh næh det er sgu alle de menige danskere der er holdt op med at kæmpe for hvad vi altid har kæmpet for - lige rettigheder for alle og plads til alle. Nu er der kun plads til nogen af os, nu er der kun rettigheder for nogen af os"

Hvad er det for rettigheder muslimer ikke har ????????
Jeg kan seriøst ikke se hvilke rettigheder jeg har, som muslimerne bliver nægtet.

Og når alt kommer til alt - så kæmper jeg for at beholde det samfund som vi HAR kæmpet for - istedet for at ændre det pga et religiøst forbehold.
 
Blot af nysgerrighed hvor vil du så flytte hen???
 
Til Jakob og MAjken

JEg svarer på lige så mange spørgsmål og kommentarer som I gør.

Desuden så kan jeg kun sige mig fantastisk enig med Allan om at jeres "os/dem" retorik er så latterlig gennemskuelig og ufrugtbar at jeg slet ikke gider at besvare det.

Mht hvor jeg så vil flytte hen?
Hvis jeg ville dele det med jer(folk på internettet) så havde jeg nok skrevet det i hovedkommentaren.
Dette var faktisk et svar på et spøgsmål stillet af jer
- ipsum facto så svarer jeg modsat jer!
 
nøj - ikke et eneste svar.....Thumbs up !!!

Nu vil jeg jo mene at I også praktiserer en os/dem retorik. Os "oplyste og tolerante" og alle andre.

Hvad med at granske dit hoved og svare ærligt på, i mine øjne, nogle meget aktuelle spørgsmål til dit meget lidt tolerante indlæg
 
Kirle - jeg spurgte, hvor du ville flytte hen, fordi jeg gerne ville vide, hvor du tror, at du kunne få det bedre???

Der vil altid være "dumme mennesker" lige meget, hvilket land, du flytter til.

Og så er det bare jeg siger, at du kunne måske ikke have fået din uddannelse andre steder f.eks.

Jeg er sgu også træt af Danmark - men det er mest pga. vinteren, der bare bliver ved og ved...

Men jeg sætter sgu pris på vores system.
 
Undskyld Kirle at jeg er så fræk at stille alle de dumme spørgsmål, som nu en gang hører med til en debat MEN var du én af dem, der sagde nej til EU, fordi du mente, at vi skulle bevare de danske værdier?
Hvis du kan sige ja til dette, så kan jeg kun undres...
 
Virkelig elegant holdning du har.
Rabler løs i et væk uden kunne klare en dialog eller kritik. Når man er uenig med dig, bliver man kaldt racist eller det der er værre.Når man kommer for tæt på er den sidste udvej er åbenbart at ignorere alle indlæg.

Du viser virkelig en tolerance, indsigt og stil, kan kun glæde mig til du pakker tøjet og skrider.
 
"Rabler løs i et væk uden kunne klare en dialog eller kritik. Når man er uenig med dig, bliver man kaldt racist eller det der er værre.

Du viser virkelig en tolerance, indsigt og stil, kan kun glæde mig til du pakker tøjet og skrider"

Jeg er egentlig ikke intereseret i en "dialog" med dig netop som du selv så smukt siger "racist"...
Og hvis du virkelig synes at min blog er SÅÅ latterlig så kan du lade være med at gå ind og læse den... :)

Jeg har på intet tidspunkt været ude på at hverken starte debat/dialog - nødvendigvis, hvis man kunne snakke med nogle fornuftige mennesker der åbnede op for dialog og var ude på selv at lære en ting eller to så vil jeg da slet ikke afvise at gå i dialog. Og jeg glæder mig til at møde dem :)
 
Det må godt nok være et kedeligt liv, hvis man skal være så politisk korrekt hele tiden...

Fortæller du aldrig vittigheder? Pas nu på at du ikke kommer til at fornærme århusianere, blondiner, jesus, bøsser, lesbiske eller handicappede for så kunne det ende med dét her:

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=424626
 
Og forresten - du har ret, man kan jo bare lade vær' med at læse din blog - og dét vil jeg så gøre fremover.

Har blot været meget optaget af 2 ting:

1: Hvor politisk korrekte og naive folk kan være...

2: Hvordan en sprogpsykologistuderende kan skrive så himmelråbende dårligt dansk

Men tak for de mange hovedrystende oplevelser og god rejse ;o)
 
Utroligt - jeg måber stadigvæk.....

Du må gerne citere mig for en racistisk bemærkning - hvis du kan finde en.

Lære en ting eller to...
Jeg lærer hver dag - ude fra den virkelige verden. Jeg lærer at nuancere. Hvad har du lært ????

Hvad har jeg lært på denne blog ?

1. Intolerance er åbenbart ok når den kommer fra venstrefløjen.
2. Alle som ikke mener det samme som dig er racister og nazister.
3. Moral er godt - dobbeltmoral er dobbelt så godt.
4. Selektiv hørelse og forståelse er hverdag.
5. Når man kommer for tæt på og sætter spørgsmålstegn ved sandheden/rimeligheden af ting - poooof så stikkes hovedet i busken, indtil man finder et lidt andet emne at buldre løs om.
6. Dialog føres kun med rygklappere.
7. Politisk vinding frem for sund fornuft.
8. Snæversyn og generalisering er kun ok hvis man er socialist.
9. Spørgsmål der gør ondt skal bare ignoreres væk.
10. Ytringsfrihed skal censureres så den passer venstrefløjen.

De nye 10 bud ?????

Kirle, folk som vil lære noget udover socialistisk propaganda kommer fandme ikke på din blog.
 
JAkob det var dig selv der puttede dig i kassen "racist"... If the shue fits...:)
 
Jeg har selv tidligere tænkt, at hvis DF kommer i regering, så vil jeg udvandre til for eksempel Berlin. Men jeg kom til at tænke på hvordan der ville blive i Danmark, hvis Georg Metz, Rifbjerg etc osv daffede af. Så bliv, Kirle ...
 
Jakob, du må lære at kende forskel på at folk truer din ytringsfrihed, og at de beder dig om at tage dine ubehøvlede udsagn og skride et andet sted hen. Der er en klar forskel..
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?