Friday, March 03, 2006

 

Spin??

»Og en datter til en af tegnerne blev opsøgt af 12 muslimske mænd på en skole, som ønskede at få fat i denne datter. Hun var så heldigvis ikke i skole«, sagde Jens Rohde blandt andet i TV Avisen
fra pol.dk

Hmm tal lige om at forsøge at hytte sit eget skind med at skifte emne! Som sædvanlig kan Anders ikke tåle lidt kritik og efter sin lille generaliserende bemærkning om får og bukke så kan lille Anders ikke mere...
Men jeg kunne godt tænke mig af vide:
Hvornår skete det her? Hvorfor er der ingen udtalelser fra politiet? Hvem er det i øvrigt lige der har syntes at det var en supergod ide at sætte fokus igen på de 12 tegnere (og ikke Anders Fogh eller JP)og på ikke mindst en lille pige der da om nogen er fuldstændig er uskyldig i denne sag. En lille pige der skal fungere i en hverdag og stadig have et socialt liv.

Ligegyldigt hvad ens venner eller familie har gjort så må det aldrig gå ud over en udelukkende fordi man tilfældigvis er tilknyttet den/dem!

Men derfra og så til at piske en stemning op igen! Det er sgu grimt og usselt!
Hvis denne sag har det mindste på sig så er jeg den første til at kræve en undersøgelse MEN af politiet og ikke af hverken politikkere eller medierne! Hvis ikke politiet skal håndtere sådanne undersøgelser og lignende så synes jeg at de skulle spares væk eller skal de erstattes af videokameraer?

Comments:
hurtigere end nyhederne :) Måske skulle du blive ansat ved Jersild og Spin.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?