Wednesday, March 15, 2006

 

nej selvfølgelig ikke!

I dette lille småborgelige, småracistiske friværdishelvede af et land skulle man da ikke kunne forvente at en anmeldelse af Pia K for racismekonventionen skulle have noget som helst på sig når en forurettede er en somalier(!)

Nu har FN fået kigget på sagen og selvfølgelig, selvfølgelig, selvfølgelig er der noget at komme efter. Der er faktisk så meget at komme efter at hvis der var nogen der gad rigtigt at kigge efter så ville dette land blive lukket!

Hvor mange sager skal vi have for menneskerettighedsdomstolen i EU og nu også FN før vores lille-Bush bliver væltet af en koalition bestående af Tyskland og Frankrig? Hvor meget særdeles kritisk omtale skal vi have før at vi bliver befriet for vores tyranner, lille-Bush og islamofob-Pia?

link til artikeln

Pias svar: "de er tåbelige!"

tja hun er jo helt ude i hampen! Klamt!

Comments:
Hehe, må man påpege, at der er forskel på jura og utopisk venstrefløjsradikaleri?

Og at det ikke ligefrem er sager mod Danmark, der dominerer hos EMD?

Der henvises i øvrigt til bekendtgørelse af international konvention af 21. december 1965 om afskaffelse af alle former for racediskrimination.

Og hermed ikke sagt, at jeg er helt tosset med Anders og Pia.

Jeg kan nu sådan set bedre lide dig ;)
 
pointen er jo at regeringen nægter at tage kritiken i orden. Og jeg tror du lige ville være en lækkerbisken for Pia K, kære webmester:)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?