Monday, March 13, 2006

 
Jeg har ikke haft så meget tid tilovers her på det sidste da jeg endelig har fået nok, og er begyndt at være mere aktiv (istedet for at udelukkende at sidde her og grifle løs) så derfor har der ikke været meget gang i den her på bloggen.

Så kom og vær med i demonstrationen mod Foghs latterlige korstog mod muslimerne generelt og irakerne især på lørdag her d18 marts fra kl 10.30 på blågårdsplads eller 12.30 udenfor USAs ambassade på Østerbro! Det er nu vi har chancen for i samlet flok at udtrykke vores utilfredshed med Foghs korstog med Pia og den danske forening som de onde bagmænd.

SES!

Comments:
Den Danske Forening???!
 
Som jeg har skrevet mange steder på denne blog så mener jeg dybest set at den danske forening har filtreret de øverste stillinger indenfor medieverdenen, den private og offentlige sektor. At den danske forening med medlemmer eller tidligere medlememr som Carsten Juste, Lisbeth Knudsens mand, Søren Espersen, Jesper Langballe, Søren Krarup...
Disse må alle kunne siges at have direkte eller indirekte indflydelse på dagsordenen i Danmark enten politisk eller i medierne.

Derfor bliver det ligeså meget en protest imod dem der udøver lobbisme for krigen som dem tør sætte ansigt på denne krigserklæring.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?