Thursday, March 16, 2006

 

FUGLEINFLUENZA-PANIK!!

Fugleinfluenzaen har vi hørt om i flere år! Danskerne hamstrer Tamiflu og i Tyskland bliver kattene smidt på kattehjem af frygt for smitte.

Jeg har nærlæst foreskrifterne for hvordan man bør omgåes fugle eller måske snarere hvordan man undgår at omgås fugle.

1. Lad være med at samle selvdøde fugle op og lege med dem eller spise dem rå.

2. Luk munden når flyvende fugle skider og du samtidig kigger opad og lad være med at samle fuglelort op og putte det i munden.

3. Lad være med at spise æg og fjerkræ rå.

- lad os være helt ærlige! Hvornår har du sidst set nogen lege "fang fuglelorten med munden" eller kamikaze med en død due i parken??

Nej vel! Godt så så synes jeg ærligt talt vi skal slappe af.

Var til en lille afstedskomsammen for en veninde i går der har fået job i udlandet - tillykke og ja hun er humanist så der er håb for os andre også - hvor en i selskabet siger i forbindelse med at jeg bitchede over ovenstående "jeg kan ikke lade være med at tænke på om hvorfor al den snak om fugleinfluenza er i medierne når det bare ikke er farligt om det i virkeligheden er fordi de prøver at få os til at lade være med at tænke på noget andet..."

Jeg tror godt hun kunne have ret. :)

Comments:
Enig i at paniklampen er tændt lidt for hurtigt....

Der er først grund til panik hvis/når den muterer.
 
Men tror der er lidt for meget noia/konspirationsteori når du tænker at paniken er for at dække over andre ting.

Tror bare medierne er blevet trætte af tegninger/religionsfnidder

Og ellers må man jo tænke over hvad "Gær-krisen" dækkede over i tidernes morgen?

Pressen higer efter sensationer thats it...
 
Det talte vi også om. Men det ændrer stadig ikke på om man skal forsøge en gang imellem at kigge bag åbenlyse strategier og almindelig sensations journalistik.

Har i øvrigt et lille håb om at starte et konspirationsteoriblad ala Mel Gibsons rolle i "conspiracy theories" - lyder som en total fed beskæftigelse - at sidde hele dagen og forsøge at kigge rundt om hjørner og finde på de mest syrede forklaringer på vilkårlige hændelser... :)
 
det lyder ikke til at være en rask hobby..... ;o)
 
måske men sjov... :)

Fx. Tror du det er tilfældigt at fugleinfluenza-strengen som er fundet i DK er den samme der først blev identificeret i Iran OG at fugleinfluenzaen kom samtidig med muhammedkrisen??

Tænk over det :)
 
Du tror det kan være en form for terror... at Iran udvikler og træner Virusbærende kamikaze-våger til at angribe.

I så fald er de dårligt trænede. Mener den kunne have udrettet større skade hvis den havde landet på rådhuspladsen og fordelt viruset videre til sine landsmænd/fugle.... nemlig TYRKERduerne....

Ja det var racistisk... jeg mener nemlig der er stor forskel både kulturelt og religiøst imellem mennesker og fugle.
 
mjha... Nu må man jo se det i sin kontekst. Og den kontekst du læser min konspirationsteori ind i er altså terror. Hvilket jeg godt kan afsløre var hvad jeg insinuerede :)

mht til tyrkerduerne så ved vi endnu ikke helt hvad de har gang i. De og andre duer har jo i årevis udsyet ud over Danmark parasitinficeret fæces og har smittet utallige mennesker der har været i parken óg leget "fang fuglelorten med munden" bl.a. en af grundene til at den leg ikke er så udbredt længere. Deltagerne døde simpelthent efterhånden.

:)

Til sidst vil jeg sige rent generelt at man godt må lave sjov også med minoriteter og blondiner. Det er når nogen faktisk mener det alvorligt og bruger det i sin retorik for at lave stereotyper at det går galt. Nu må vi se om nogen hopper på denne konspirations teori. :)

Måske skal den udvikles lidt men den har klart potentiale
 
Thank you!
[url=http://sddoydbt.com/kdgf/fdzo.html]My homepage[/url] | [url=http://eslumxsy.com/xrjs/ckrz.html]Cool site[/url]
 
Well done!
My homepage | Please visit
 
Thank you!
http://sddoydbt.com/kdgf/fdzo.html | http://qgfnuysb.com/zoeq/urum.html
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?