Tuesday, March 28, 2006

 

aaah ferie :)

Det var en dejlig ferie!
Det er altid lidt stressende at rejse med en ny person som man skal finde en rejserytme med og ikke mindst være sammen med 24 timer i døgnet i 5 dage.
Det kan godt være længe hvis man ikke kan få det til at fungere.
Især når begge rejsende har menustration (afsløret ja jeg er en pige) og den ene (mig) savner kæresten :)
Også er vi gode veninder og det hjælper jo også :) Så vi hyggede os i solen og med masser af opmærksomhed fra fyrene! Selvom opmærksomheden for nogle danske tøser som os godt kunne synes uoprigtig, så generede den os ikke. De italienske mænd holdt det på et niveau der måske var uvant men ikke grænseoverskridende!
Men det gik over al forventning og Rom hjalp bestemt til at gøre det til en fantastisk tur! For der er en masse at se og vi så det!
Nu skal det lige siges at vi begge havde gjort vores hjemmearbejde og vidste præcis hvad vi så på rundt omkring i byen så deri ligger forskellen at vi genkendte og ikke skulle erkende alt det vi så på. Det gør en kæmpe forskel!
Så storbystøseture er ikke sket for sidste gang her! Måske med lidt mere shopping næste gang :)
Here we go:
Onsdag: flytur til FCO, tog til Rom, finde hotel, fik stjålet pose med vigtige papirer(har fået dem igen men drønirreterende!!), hvile, spise, sankta Maria magiorre, pallazo viminale, colesseum, via sacra, fori imperiali + forum romanum, konstatins triumfbue udefra by night med rigt dyreliv; tudser og katte samt via cavour. :) Restaurant med vino rosso uhm!
Torsdag: forum romanum, palatinerhøjen, colesseum i vildt tordenvejr(kan anbefales!Gav lige et ekstra krydderi), hjem til hotel og skifte til tørre sko, cafe, termini hvor vi skulle finde et supermarked, caracallos termerne, circus maximus, Forum Boarium, della bocca della veritá (var dækket til), det falske vestratempel og endelig Tibern.
Fredag: forsøgte skt. Peters Kirke men paven holdt ordenering af kardinaler (så paven live! og på storskærm!), castel sankt'angelo, Ponte de sankt'angelo, piazza navona, mad, pantheon, Trevi, ara pacis (var dækket til- desværre), via corso, Trajans søjle, Vittoriano, forum imperatum og så var der valg om aftenen....
Lørdag: vatikanmuseet, forsøgte skt Peters kirke igen men der var åndsvag lang kø, gik langs tibern i sol, jusistministeriet, piazza del popolo hvor den ene af to autentiske obelix var tildækket, leonardo da vinci udstilling, kaffe og tiramisu på Roseta(en af to historiske cafeer i Rom), Sankt Maria del popolo kirken med Chigi kapellet , Caravaggio malerier og Rafaels grav, gik igennem Villa Borghese parken, den spanske trappe, 3 retters menu, vienna pallazzo, marcellus teatret, tibern, tiberina, spise is der(god is), og hjem til noget let mad,
Søndag: checke ud, deponere kuffert på Termini, det capitalinske museum, spise forkost, hente kuffert, tog mod FCO, shoppe i lufthavnen - kan ikke anbefales. Der er næsten ingen butikker, fly, hjem, kysse på kæresten og sove.

Og så alt det som jeg har glemt vi så:)
Sved på panden af at læse det?
Det havde vi også især fordi det var 20grader og høj sol!! :)
Ahhh ferie!

Comments:
Good design!
[url=http://sdyvbdev.com/phvk/pgfk.html]My homepage[/url] | [url=http://pwufkosr.com/fvyk/bmvt.html]Cool site[/url]
 
Great work!
My homepage | Please visit
 
Good design!
http://sdyvbdev.com/phvk/pgfk.html | http://lfytglhe.com/kvux/wmwo.html
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?