Monday, February 20, 2006

 

Så kan de lære det!

Folk uden humor fortjener at få en megapeberkværn parkeret uden for deres indkørsel, en tur i vaskehallen, blive tilbudt ti lsalg som kyssemund eller tvunget til at synge julesange midt om sommeren i Legoland. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan man jo altid tegne deres profet med en bombe i turbanen.

Så kan de lære det!

Ingen morede sig, men det er, hvad det er. Nu må Jyllands-Posten godt holde lidt lav profil et godt stykke tid. Og de må meget gerne holde deres kæft i endnu længere tid. Dér kunne sagen være landet!

Men nej!

Det er ynkeligt at følge avisens forsøg på at fremstille det hel som et spørgsmål om for eller imod ytringsfrihed. Gudfaderbevares: det har aldrig handlet om andet end stupid håneret!

De er så cool på Information!
Information weekend 18-19.februar 2006,s 29.

Comments:
Nu er du jo blevet 31. Er det så ikke på tide du begynder at se lidt mere nuanceret på verden. Den er rent faktisk ret kompliceret og der er mange mennesker med mange forskellige synspunkter og bare fordi du ikke er enige med dem, behøver de jo ikke være et par fjogede racistiske rednecks.

Beklager meget, men du er simpelthen for uintelligent. Farvel du.. Du behøver ikke svare, for jeg kommer nok ikke tilbage og læser svaret.
 
hmm...syntes netop Kirle er den del mere nuanceret end de fleste andre danskere man støder på.
 
til Che: Det bestemmer du helt selv:)
Håber at du vil få det godt fremover. Farvel.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?