Thursday, February 16, 2006

 

OPRÅB

Kære allesammen

I denne tid så mener jeg og heldigvis også en masse andre at det er utroligt vigtigt at det danske folk nu tager til orde og udtrykker en personlig men samtidig på en sikker måde at udtrykke en personlige beklagelse og afstandstagen fra den mellemøstlige krise som vi oplever i denne tid. Vel at mærke uden at skulle debattere. Det er der mange andre steder til.
Da vi ikke alle kan eller har midlerne til at tage på rundtur i mellemøsten som den tidligere ambassadør Herluf W. Hansen har valgt at gøre.

Derfor er vi nogle stykker der er gået sammen om at lave en undskyld-hjemmeside a la den amerikanske efter Bushs genvalg.
På nettet er der også kommet muslimske af samme slags. Jeg mener at der er også brug for en dansk. På denne side vil de selvsamme muslimer der har lavet eller støttet de arabiske og alle andre få et tilsvarende svar. Der kunne meget vel være nogle der kom tilfældigt ind på denne side og for hvem det ville kunne gøre en forskel. For mig er det alene grund nok til at deltage.

Derfor håber jeg at I vil være med og send endelig linket videre til jeres venner og bekendte.
Siden er under konstruktion både i skrift og stil men vi regner med at den nu er nogenlunde færdig på apology.dk.
hvor der også ligger et par stykker allerede blandt andet af undertegnede.

I kan sende jeres undskyldning - det behøver ikke at være et billede af jer- til den her email

Håber at se jer der snart! :)

Comments:
Der bliver råbt meget i den hersens blog hva'? DF er svin, Ø er ååh så kloge og gør altid det rigtige, Fogh er et fjog, alle, som ikke er kommunister er bare nogle klamme fascister og racister.

Fanatikere er generelt ret usympatiske og du tilhører bestemt den kategori.

.. Og hvad ved Clooney egentlig om terrorister og deres baggrund? Har det rige svin pludselig løst verdenssituationen fra hans millionvilla i Italien?

Hvis vi skal tage magten i dette land skal alle sympatisere med os. Du kan lufte dine fundamentalistiske holdninger når magten er vores. Det jeg ser her er ikke andet end en slags freak show i sammen kategori som den skæggede dame og du det eneste du opnår er at blive til grin.
 
uh..du råber godt nok også arne. Det må være en god ting at blive til grin, når det gælder dig. Og hvem er vi? arne-nazi-hovederne?
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?