Tuesday, February 07, 2006

 

Falliterklæring!

Nu har venstre erkendt at situationen er helt ude af kontrol. Nu siger Jens Rohde til politiken :

»Det er simpelthen et spørgsmål om tid. I øjeblikket bruger hele regeringen alle døgnets 24 timer på at løse den her konflikt«

Det er så her at jeg undrer mig... Hele regeringen? 24 timer i døgnet??
hmm var der nogen der sagde inkompetente?

Selvfølgelig skal regeringen tage ansvar og udøve ansvarlighed MEN derfra og så til at hele landets andet politiske virksomhed bare forsvinder??

Men betyder det at fx undervisningsministeriet også kun arbejder med udenrigspolitiske spørgsmål? Det er de da slet ikke uddannet til!

Og hvad med de to søstre på 11 og 13 år der forsvandt forleden. I disse Tønder-sags tider ville det måske være passende at der blev gjort noget alvorligt ved denne situation hurtigst muligt. Så lad os bare håbe at politiet kan få lov og tid til i disse alarm-poser-på-stationer tider at rent faktisk gøre deres arbejde.
Og at ikke regeringen også får brug for deres arbejdskraft.

Så ansæt nogle flere folk midlertidigt for alle de milliarder i overskud som regeringen også har skaffet os i stedet for at bruge folk der ingen kompentancer til at løse denne situation. Ligegyldigt hvad så er der markant forskel på en mælkekrise i folkeskolerne og internationalt storkrise! Skræmmende tanke!

link til Jens Rohdes udtalelser
Link til politikens artikel om de søstres forsvinden

Comments:
Man må jo tage tingene, som de kommer og det er da trods alt vigtigere at forhindre den religionskrig, som så mange fanatikere prøver at få startet pt.
Jeg synes, at det er en falliterklæring fra oppositionen at kaste med sten mod en regering (et helt land), der er i knibe i stedet for at hjælpe med at løse konflikten - så må vi sgu tage de indenrigspolitiske slagsmål bagefter. Hvis ikke de forskellige partier skal kunne stå sammen om dét her, så er der virkelig noget råddent i Danmark.
 
Jeg læste forresten, at en iransk avis vil trykke Holocaust-tegninger for at teste, hvor grænsen for ytringsfrihed går.
Jeg véd virkelig ikke, hvad de forsøger at opnå med dette, men jeg kan kun sige "fred være med det". De har ligeså meget lov til at trykke, hvad de vil. Men hvorfor gør de det? Fordi de forventer en ligeså grotesk voldelig modreaktion fra os, der vil starte en religionskrig??? Dét kunne man godt frygte og jeg håber at alle vil ignorere deres tegninger, for det vil understøtte det argument, der hele tiden har været i debatten - at alle frit kan ytre sig, lige meget hvem det støder.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?