Thursday, February 09, 2006

 

Anders du er altså et fjog!!

Den syriske minister Bouthaina Shaabanden udtaler i dag at Anders Foghs udtalelser på arabisk tv kun har kun krisen værre!

uddrag af interview i Politiken.
Men Fogh Rasmussen har jo beklaget krænkelsen af mange muslimer?

»Ja, men uden at vise den mindste forståelse for vores kultur. Polens ministerpræsident har taget klart afstand. Det kan bidrage til at neddæmpe sindene. Tror I ikke, at danske krænkelser når ud i verden. Jeres statsminister kan kun fremprovokere flere sanktioner imod Danmark«.

Den syriske minister Bouthaina Shaaban har ofte været Syriens officielle udsending. Derfor må man rkunne egne med at Syriens regering står bag hendes udtalelser.

Denne nye udtalelse kan nemt ses som en fremstrakt hånd fra den syriske regering. Den danske regering fattede ikke hvad den har gjort galt. Nu har den direkte fået svar på tale. Så er det blot spændende om Anders og co. fatter det.

Utroligt at den danske regering der, som vi fik af vide af JEns Rohde forleden, arbejder døgnet rundt alle mand ikke har checket en melemøstlig ekspert eller to om hvordan han bedst ville tage sig ud og hvilken retorik han skulle bruge!

Den danske regerings arrogance står for fald!! Pinligt!!

link til den syriske minister Bouthaina Shaaban udtalelser

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?